PUBLIKACJE NAUKOWE
WYSZUKAJ PUBLIKACJE
Detection and molecular characterization of phytoplasmas infecting apple trees in Poland.
Cieślińska M., Kruczyńska D.E.
2014
Horticultural Science 41(1): 27-33.
identification, PCR-RFLP, sequencing, phylogenetic analysis
Determination of beeswax hydrocarbons by gas chromatography with a mass detector (GC – MS) technique.
Waś E., Szczęsna T., Rybak – Chmielewska H.
2014
Journal of Apicultural Science 58(1): 145-157.
beeswax, GC -MS, hydrocarbons, n-alkanes, SPE
Developing standard management growing system to maintain sanitary status in European strawberry collections
Sasnauskas A., Rugienius R., Denoyes B., Chartier P., Maltoni M. L., Korbin M., Masny A., Hofer M., Sanchez–Sevilla J.F.
2014
Acta Horticulturae 1049: 241-246.
Fragaria ×ananassa, genetic resources, open field, greenhouse, in vitro
Differences between snap bean cultivars in seed productivity and quality in organic cultivation.
Szafirowska A.
2014
Journal of Research and Applications in Agricultural Engineering 59(4): 89-93.
snap bean cultivars, bean seed production, organic seed cultivation, odmiany fasoli szparagowej, produkcja nasion fasoli, ekologiczna uprawa nasion
Differential effects of auxin polar transport inhibitors on rooting in some Crassulaceae species.
Saniewski M., Góraj J., Węgrzynowicz-Lesiak E., Miyamoto K., Ueda J.
2014
Acta Agrobotanica 67(2): 85-92.
Bryophyllum daigremontianum, B. calycinum, cuttings, Kalanchoe blossfeldiana, K. tubiflora, rooting, auxin, 2,3,5-triiodobenzoic acid, 1-N-naphthylphthalamic acid, morphactin IT 3456
Do researchers provide public or institutional e-mail accounts as correspondence e-mails in scientific articles.
Kozak M., Iefremova O., Szkoła J., Sas D.
2014
Journal of the American Society for Information Science and Technology.
e-mail
Dydaktyczne i środowiskowe funkcje kolekcji roślin energetycznych w Centrum Transferu Technologii OŹE w Konstantynowie Łódzkim.
Romanowska-Duda Z., Grzesik M., Piotrowski K., Pszczółkowski W., Pszczółkowska A.
2014
Acta Innovations 13: 41-52.
środowisko, kolekcja roślin energetycznych, energia odnawialna
Eating quality and European consumer acceptance of different peach (Prunus persica (L.) Batsch) varieties.
Bonany J., Carbó J., Echeverria G., Hilaire C., Cottet V., Iglesias, I., Jesionkowska, K., Konopacka D., Kruczyńska D., Martinelli A., Predieri S., Medoro C., Liverani A
2014
Journal of Food, Agriculture and Environment 12(1): 67-72.
peach, sensory evaluation, consumer test, hedonic judgment
Efektywność tworzenia nasion linii kapusty pekińskiej i kapusty głowiastej białej w zależności od rodzaju i liczby owadów zapylających oraz warunków uprawy.
Kamiński P., Kozik E.U.
2014
Zeszyty Naukowe Instytutu Ogrodnictwa 22: 31-40.
breeding, Brassica rapa subsp. pekinensis, Brassica oleracea var. capitata alba, seed effectiveness, pollinator insects
Effect of 1-methylcyclopropene postharvest treatment apple and storage on the cloudy juices properties.
Kolniak – Ostek J., Oszmiański J., Rutkowski K.P., Wojdyło A.
2014
LWT – Food Science and Technology 59(2): 1166-1174.
cloudy apple juice, cloud stability, phenolic compounds, nonextractable procyanidins, antioxidant activity
INSTYTUT OGRODNICTWA – PAŃSTWOWY INSTYTUT BADAWCZY
Siedziba Dyrekcji
ul. Konstytucji 3 Maja 1/3
96-100 Skierniewice
Tel.: 46 833 22 11 do 13 - Centrala
Fax: 46 833 31 86
e-mail: io@inhort.pl
ul. Pomologiczna 18
96-100 Skierniewice
Tel.: 46 833 20 21 - Centrala, 46 833 42 23 - Centrala
Fax: 46 833 32 28
ZAKŁAD PSZCZELNICTWA
W PUŁAWACH
ul. Kazimierska 2A
24-100 Puławy
Tel.: 81 886 42 08, 81 886 21 64
Fax: 81 886 42 09
e-mail:zaklad.pszczelnictwa@inhort.pl
© Copyright 2011 Instytut Ogrodnictwa, wszystkie prawa zastrzeżone / Kontakt: < Redaktor > < Webmaster >