PUBLIKACJE NAUKOWE

 
Growth, yielding and fruit quality of four cultivars of the Japanese plum (Prunus salicina Lindl.) under organic orchard conditions
Głowacka A., Rozpara E.
2017
Journal of Research and Applications in Agricultural Engineering, 62(3): 112-116
     Japanese plum, cultivar, organic fruit production, fruit quality, śliwa japońska, odmiana, ekologiczna produkcja owoców, jakość owoców
Heating and dehumidification in production greenhouses at northern latitudes: energy use
Kempkes F., de Zwart H.F., Munoz P., Montero J.I., Baptista F.J., Giuffrida F., Gilli C., Stępowska A. Stanghellini C
2017
Acta Horticulturae, 1164: 445-452
energy efficiency, sustainable production, humidity, energy saving
High efficiency stratification of apple cultivar Ligol seed dormancy by phytohormones, heat shock and pulsed radio frequency
Grzesik M., Górnik K., Janas R., Lewandowski M., Romanowska-Duda Z., van Duijn B
2017
Journal of Plant Physiology, 219: 81-90
apple seed, seed germination, dormancy removal, stratification,
Identification of S-haplotypes of European cultivars of sour cherry
Lisek A., Kucharska D., Głowacka A., Rozpara E
2017
The Journal of Horticultural Science and Biotechnology, 92(5): 484-492
Prunus cerasus L., self-incompatibility, S-RNase, SFB
. Impact of different thermal preservation technologies on the quality of apple-based smoothies
Markowski J., Celejewska K., Rosłonek A., Kosmala M.
2017
LWT - Food Science and Technology, 85(B): 470-473
pasteurization, phenolics, fibre, viscosity, vitamins
Improvement of soilborne pests control with agronomical practices exploiting the interaction of entomophagous fungi
Malusá E., Canfora L, Pinzari F., Tartanus M., Łabanowska B.H
2017
Plant-Microbe Interactions in Agro-Ecological Perspectives. Eds. D. Singh, H. Singh, R. Prabha; Springer, Singapore, 577-591. DOI 10.1007/978-981-10-5813-4 ISBN 978-981-10-5812-7
Insights into the biochemical defence and methylation of the solitary bee Osmia rufa L: A foundation for examining eusociality development.
Strachecka A., Chobotow J., Paleolog J., Łoś A., Schulz M., Teper D., Kucharczyk H., Grzybek M
2017
PLoS ONE, 12(4): e0176539
Integrated innovative biotechnology for optimization of environmental bioprocesses and a green economy
Dobrowolski J.W., Bedla D., Czech T., Gambuś F., Górecka K., Kiszczak W., Kuźniar T., Mazur R., Nowak A., Śliwka M., Turunov O., Wagner A., Wieczorek J., Zabochnicka-Światek M.
2017
In: Optimization and Applicability of Bioprocesses. Eds. H.J.Purohit, V.C. Kalia, A.N.Vaidya, A.A.Khardenavis, Springer Verlag, Singapore: 27-71. ISBN: 978-981-10-6862-1
. In vitro tetraploid induction of Malus × domestica Borkh. using leaf or shoot explants
Podwyszyńska M., Sowik I., Machlańska A., Kruczyńska D
2017
Scientia Horticulturae, 226: 379-388
apple, chromosome doubling, colchicine, oryzalin, APM, trifluralin
Jakość smoothies jabłkowych w zależności od użytej odmiany. Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Markowski J., Mieszczakowska-Frąc M., Celejewska K., Rutkowski K., Płocharski W
2017
Fermentation, Fruits and Vegetable Industry, 61(2): 2-7
smoothies jabłkowe, przeciery, soki mętne

INSTYTUT OGRODNICTWA – PAŃSTWOWY INSTYTUT BADAWCZY

Siedziba Dyrekcji
ul. Konstytucji 3 Maja 1/3
96-100 Skierniewice
Tel.: 46 833 22 11 do 13 - Centrala
Fax: 46 833 31 86
e-mail: io@inhort.pl


ul. Pomologiczna 18
96-100 Skierniewice
Tel.: 46 833 20 21 - Centrala, 46 833 42 23 - Centrala
Fax: 46 833 32 28

ZAKŁAD PSZCZELNICTWA
W PUŁAWACH

ul. Kazimierska 2A
24-100 Puławy
Tel.: 81 886 42 08, 81 886 21 64
Fax: 81 886 42 09
e-mail:zaklad.pszczelnictwa@inhort.pl

MAPA DOJAZDU

© Copyright 2011 Instytut Ogrodnictwa, wszystkie prawa zastrzeżone / Kontakt: < Redaktor > < Webmaster >