Obszar IV
Obszar IV. Ogrodnictwo ekologiczne
Instytut Ogrodnictwa
2014
- Zadanie 4.1. Opracowanie metod ekologicznej produkcji owoców
- Zadanie 4.2. Opracowanie technologii ekologicznej produkcji materiału szkółkarskiego roślin sadowniczych
- Zadanie 4.3. Opracowanie metod ekologicznej produkcji nasiennej roślin ogrodniczych i uszlachetniania materiału siewnego
- Zadanie 4.4. Opracowanie metod ekologicznej produkcji pszczelarskiej
- Zadanie 4.5. Monitorowanie jakości wody i gleby w głównych rejonach upraw warzyw pod osłonami i ich zastosowanie dla optymalizacji nawożenia i ograniczenia zanieczyszczenia środowiska
- Zadanie 4.6. Dobór gatunków i odmian warzyw do uprawy ekologicznej oraz ocena jakości materiału siewnego
- Zadanie 4.7. Monitoring skażeń mikrobiologicznych i mikotoksycznych warzyw produkowanych w gospodarstwach ekologicznych
2013
- Zadanie 4.1. Opracowanie metod ekologicznej produkcji owoców
- Zadanie 4.2. Opracowanie technologii ekologicznej produkcji materiału szkółkarskiego roślin sadowniczych
- Zadanie 4.3. Opracowanie metod ekologicznej produkcji nasiennej roślin ogrodniczych i uszlachetniania materiału siewnego
- Zadanie 4.4. Opracowanie metod ekologicznej produkcji pszczelarskiej
- Zadanie 4.5. Monitorowanie jakości wody i gleby w głównych rejonach upraw warzyw pod osłonami i ich zastosowanie dla optymalizacji nawożenia i ograniczenia zanieczyszczenia środowiska
- Zadanie 4.6. Dobór gatunków i odmian warzyw do uprawy ekologicznej oraz ocena jakości materiału siewnego
- Zadanie 4.7. Monitoring skażeń mikrobiologicznych i mikotoksycznych warzyw produkowanych w gospodarstwach ekologicznych
2012
- Zadanie 4.1. Opracowanie metod ekologicznej produkcji owoców
- Zadanie 4.2. Opracowanie technologii ekologicznej produkcji materiału szkółkarskiego roślin sadowniczych
- Zadanie 4.3. Opracowanie metod ekologicznej produkcji nasiennej roślin ogrodniczych i uszlachetniania materiału siewnego
- Zadanie 4.4. Opracowanie metod ekologicznej produkcji pszczelarskiej
- Zadanie 4.5. Monitorowanie jakości wody i gleby w głównych rejonach upraw warzyw pod osłonami i ich zastosowanie dla optymalizacji nawożenia i ograniczenia zanieczyszczenia środowiska
- Zadanie 4.6. Dobór gatunków i odmian warzyw do uprawy ekologicznej oraz ocena jakości materiału siewnego
- Zadanie 4.7. Monitoring skażeń mikrobiologicznych i mikotoksycznych warzyw produkowanych w gospodarstwach ekologicznych
2011
- Zadanie 4.1. Opracowanie metod ekologicznej produkcji owoców
- Zadanie 4.2. Opracowanie technologii ekologicznej produkcji materiału szkółkarskiego roślin sadowniczych
- Zadanie 4.3. Opracowanie metod ekologicznej produkcji nasiennej roślin ogrodniczych i uszlachetniania materiału siewnego
- Zadanie 4.4. Opracowanie metod ekologicznej produkcji pszczelarskiej
- Zadanie 4.5. Monitorowanie jakości wody i gleby w głównych rejonach upraw warzyw pod osłonami i ich zastosowanie dla optymalizacji nawożenia i ograniczenia zanieczyszczenia środowiska
- Zadanie 4.6. Dobór gatunków i odmian warzyw do uprawy ekologicznej oraz ocena jakości materiału siewnego
- Zadanie 4.7. Monitoring skażeń mikrobiologicznych i mikotoksycznych warzyw produkowanych w gospodarstwach ekologicznych
Instytut Sadownictwa i Kwiaciarstwa
2008 | 2010 |
Instytut Warzywnictwa
2008 | 2010 |
INSTYTUT OGRODNICTWA – PAŃSTWOWY INSTYTUT BADAWCZY
Siedziba Dyrekcji
ul. Konstytucji 3 Maja 1/3
96-100 Skierniewice
Tel.: 46 833 22 11 do 13 - Centrala
Fax: 46 833 31 86
e-mail: io@inhort.pl
ul. Pomologiczna 18
96-100 Skierniewice
Tel.: 46 833 20 21 - Centrala, 46 833 42 23 - Centrala
Fax: 46 833 32 28
ZAKŁAD PSZCZELNICTWA
W PUŁAWACH
ul. Kazimierska 2A
24-100 Puławy
Tel.: 81 886 42 08, 81 886 21 64
Fax: 81 886 42 09
e-mail:zaklad.pszczelnictwa@inhort.pl
© Copyright 2011 Instytut Ogrodnictwa, wszystkie prawa zastrzeżone / Kontakt: < Redaktor > < Webmaster >